donderdag 19 november 2009

Eendenborstcarpaccio

eendenborstcarpaccio (voor 4 personen - voorgerecht)
  • 1 eendenborst - laat de beenhouwer de eendenborst in heel fijne sneetjes snijden
  • 250 gr champignons de Paris
  • 250 gr oesterzwammen
  • 2 sjalotten
  • 2 bussels roquette (sla)
  • Vinaigrette (3 lepels olijfolie, 1 lepel balsamicoazijn, zout en peper)

(werkwijze)

  • Hak de sjalotten fijn, snij de champignons in schijfjes en bak samen met de oesterzwammen in olijfolie. Hou de jus van de paddestoelen apart.
  • Doe het paddestoelenmengsel bij de sla, meng goed. Doe de jus bij de vinaigrette en smeer dit op de eendenborst.
  • Serveer de carpaccio bovenop de groenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten