zaterdag 7 november 2009

Kippenvleugeltjes met komkommer

kippenvleugeltjes met komkommer Lekkere, originele en zeer voordelige maaltijd uit de Libelle. Snel klaar ! Mmmm !

(voor 2 personen)
  • 12 kippenvleugels
  • peper en zout
  • olijfolie
  • paprikapoeder
  • 1 komkommer
  • 1 rode paprika
  • lente-uitjes en/of bieslook
  • witte wijnazijn
  • bouillon

(werkwijze)

  • Kruid 12 kippenvleugels met peper en zout. Leg ze naast elkaar op een grote bakplaat.
  • Zet ze 15 minuten in de oven op 200° C.
  • Bestrijk ze met 1 eetlepel olijfolie, gemengd met 1 koffielepel paprikapoeder.
  • Laat ze nog een tiental minuutjes verdere bakken.
  • Serveer met een salade van komkommer, reepjes rode paprika, lente-uitjes en/of bieslook, aangemaakt met een dressing van 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels witte wijnazijn en 2 eetlepels bouillon.
  • Frietjes smaken super hierbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten