vrijdag 27 november 2009

Pangasiusfilet met bloemkoolpuree

pangasiusfilet met bloemkoolpuree (voor 2 personen)

  • zak van 500 gr bloemkool diepvries of ½ verse bloemkool
  • 2 eetlepels room
  • margarine of boter
  • 1 koffielepel nootmuskaat
  • 2 eetlepels gehakte peterselie (kartonnetje uit diepvries: zeer handig !)
  • 2 grote pangasiusfilets
  • peper
  • 4 eetlepels olijfolie

(werkwijze)

  • Kook de bloemkool zeer gaar en pureer ze.
  • Warm ze opnieuw op met de room en wat margarine of boter. Kruid met nootmuskaat en 1 eetlepel peterselie.
  • Breng de pangasiusfilets op smaak en bak ze in de pan.
  • Serveer de bloemkoolpuree met de pangasiusfilet. Bestrooi met de rest van de peterselie en de peper en overgiet met de olijfolie.
  • Lekker met kroketjes !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten