woensdag 18 november 2009

Pasta met tomaat en basilicum

pasta met tomaat en basilicumEen van de snelste, eenvoudigste en beste pasta’s die ik klaargemaakt heb.


(voor 2 personen)
  • pasta naar keuze
  • 4 tomaten
  • 1 bolletje mozzarella
  • 1 teentje knoflook
  • 1 sjalot
  • olijfolie
  • 2 eetlepels basilicum
  • 2 dl room om op te kloppen
  • 2 eetlepels Piet Huysentruyt Pomodorikruiden

(werkwijze)

  • Kook de pasta gaar en spoel met koud water.
  • Ontvel en ontpit de tomaten. Snijd de tomaten en de mozzarella in blokjes.
  • Hak de knoflook en de sjalot en stoof aan in de olijfolie.
  • Voeg de tomatenblokjes, de pasta, de mozzarella en het gehakt basilicum toe en laat het geheel goed opwarmen.
  • Klop de room op met de pomodorikruiden.
  • Serveer de pasta met in het midden van het bord een aantal lepels van de room.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten