zondag 1 november 2009

Tagliatelle met zalm en tomaten

tagliatelle met zalm en tomaten Supersimpel gerecht klaar in 15 minuten met de heerlijke Boursin Cuisine saus.

(voor 4 personen)
  • 500 g tagliatelle
  • 300 g gerookte zalm, in reepjes
  • 1 potje Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden
  • 1 dl witte wijn
  • 2 tomaten
  • 100 gr grijze garnalen
(werkwijze)
  • Kook de pasta al dente.
  • Verwarm de Boursin Cuisine en voeg 1 dl witte wijn toe (of meer naargelang de sappigheid dat u wenst van de saus).
  • Snij 2 tomaten in stukjes en meng onder de saus.
  • Meng de zalmreepjes onder de saus en laat 2 min.mee opwarmen.
  • Serveer met de tagliatelle.
  • Strooi voor het opdienen wat grijze garnalen over het gerecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten