woensdag 11 november 2009

Vegetarische pasta

vegetarische pastaEen klein beetje snijwerk, maar anders heel snel klaar !

(voor 2 personen)
  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 1 teentje look (of extra snel uit driepvries)
  • 1 prei
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 koffie lepel balsamico-azijn
  • 3 tomaten
  • 150gr gemalen kaas naar keuze
  • basilicum (of extra snel uit diepvries)

(werkwijze)

  • Zet kokend water op voor de pasta.
  • Snij de groentjes in gelijke grootte
  • (Ontvel als je tijd hebt en) ontpit de tomaat.
  • Doe 1 eetlepel olijfolie in de pan
  • Warm op doe er de groentjes behalve de tomaten, de look en de ui bij
  • Stoof goed aan
  • Doe er de ontvelde en ontpitte tomaatjes bij
  • Roer goed en doe er 2 eetlepels water bij, na opkoken, de rest van olijfolie en de balsamico bij
  • Nog even goed laten opkoken
  • Vlak voor het serveren leg je er de basilicum op
  • Leg pasta in het midden van het bord
  • Schik de groentensaus rond de pasta en strooi er de kaas over

Geen opmerkingen:

Een reactie posten