dinsdag 15 december 2009

Toast champignon

toast champignonEen snelle, simpele klassieker deze toast champignon !

(voor 2 personen)
  • 2 dikke sneden wit- of bruinbrood naar keuze
  • boter
  • 150gr gemengde champignons naar keuze
  • peper en zout
  • sap van 1/2 citroen
  • eventueel wat peterselie

(werkwijze)

  • Bak de dikke sneden brood (ongeveer 2 cm dik) krokant in boter tot toast. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • Maak de champignons schoon en snijd grote exemplaren in kleinere stukken.
  • Bak ze op hoog vuur in boter, de champignons moeten hun stevigheid nog net bewaren, maar ze moeten wel gaar zijn.
  • Kruid de champignons met peper, zout en citroensap.
  • Schik de champignons op de dikke toast en bestrooi eventueel met peterselie.

1 opmerking:

Anoniem zei

ieuuw, champignons zijn slecht, wie lust dat nu?

Een reactie posten