dinsdag 19 januari 2010

Roergebakken Chinese mie met paprika en courgette

roergebakken chinese mie met paprika en courgetteEen ware ontdekking was dit gerecht. De sesamolie en oestersaus geven de courgette en paprika enorm veel smaak ! En supersnel klaar !

(voor 2 personen)
  • 200g Chinese eiermie
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 1 dl oestersaus

(werkwijze)

  • Maak de Chinese mie klaar volgens recept op het pakje. Een pakje Soubry Chinese eiermie moet 4 minuten blancheren en hij is al klaar !
  • Giet de mie af en laat hem uitlekken.
  • Zet een wok op hoog vuur.
  • Voeg de sesamolie toe als de wok heet is.
  • Roerbak de paprika en de courgette een minuut of 3. Kruid met peper en zout.
  • Voeg de oestersaus en de mie toe en bak alles nog 2 minuten.
  • Schep alles om en serveer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten