zondag 17 januari 2010

Wokschotel van kip met broccoli, champignons en eiernoedels

wokschotel van kip broccoli champignons(voor 2 personen)
  • 1 borstfilet van kip
  • 100ml oestersaus
  • 1 koffielepel fijngesnipperde gember
  • 1 teentje knoflook fijngesnipperd
  • 1 stronk broccoli in fijne roosjes gesneden
  • 2 eetl arachideolie
  • 250gr champignons
  • koriander
  • eirnoedels

(werkwijze)

  • Blancheer de broccoliroosjes 2 minuten in kokend, gezouten water en verfris in ijskoud water.
  • Verhit de olie in de wok en kleur de stukjes gekruide kip bruin langs als de kanten. Doe ze eruit op een voorverwarmde schotel.
  • Doe nu de knoflook, de gember, de champignons en de broccoli in de wok en roerbak ongeveer 1 minuut, voeg de kip toe en overgiet met de oestersaus.
  • Laat goed doorgaren en roer alles om.
  • Doe er eiernoedels bij volgens de aanwijzingen op de verpakking en kruid met koriander toe op de laatste moment.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Kenker lekker

Anoniem zei

gvd lekker gvd

Anoniem zei

Ook tijdens de sex

Anoniem zei

pornie

Anoniem zei

ik krijg er de pest kenker van

Een reactie posten