maandag 22 februari 2010

Gebakken chipolata met tomatensaus

gebakken chipolata met tomatensausHeel snel, simpel en superlekker !

(voor 2 personen)
  • 4 chipolata's
  • 1 blik gepelde tomaten in stukjes
  • 2 tomaten, ontpit (en eventueel ontveld) en in stukjes gesneden
  • 1 ui fijngesneden
  • teentje knoflook fijngesneden
  • pomodorikruiden
  • peper van de molen
  • snuifje zout
  • snuifje kristalsuiker

(werkwijze)

  • Fruit de fijngesnipperde ui en knoflook in boter.
  • Voeg de gepelde tomaten en de stukjes tomaat toe.
  • Kruid goed met peper, een snuifje zout en een snuifje suiker.
  • Voeg pomodorikruiden toe.
  • Laat een minuutje of 5 pruttelen en bak ondertussen op een laag vuurtje de chipolata's een minuut of 3-4 aan iedere kant.
  • Dien op met gekookte aardappelen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Heel gemakkelijk en heel lekker

Een reactie posten