donderdag 25 februari 2010

Pasta alfredo saus

pasta alfredo sausOorspronkelijk heet het fettuccini alfredo, maar wij hebben er spaghetti alfredo van gemaakt. Saus alfredo te maken dus met je pasta naar keuze! Echt een supersnel én enorm superlekker gerecht, maar niet weggelegd voor diëters!

(voor 2 personen)
  • 250gr pasta
  • 50gr boter
  • 2dl kookroom
  • 30gr vers geraspte parmezaan
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
(werkwijze)
  • Kook de pasta in een grote pot gezouten water beetgaar.
  • Terwijl de pasta kookt, maken we de alfredo saus: smelt de botyer in een potje.
  • Voeg de room en de parmezaan toe en verwarm alles een minuut of 5 op laag vuur.
  • Roer de peterselie erdoor.
  • Giet de pasta af en roer hem door de alfredosaus. Mmm...!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten