donderdag 25 maart 2010

Gebakken kabeljauw met witloof en mosterd

gebakken kabeljauw met witloof en mosterd(voor 2 personen)
  • 4 stronken grondwitloof
  • 2 stukken kabeljauwfilet
  • sap van 1 citroen
  • 1 dl room
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel honing
  • beetje visbouillon
  • peper en zout
  • boter
(werkwijze)
  • Maak het witloof schoon en snijd in reepjes.
  • Bak het witloof in een pan met boter. Als witloof bijna gaar is, voeg dan de room, mosterd, citroensap, honing en visbouillon toe en roer. Laat nog wat verder garen. Kruid met peper en zout.
  • Kruid de vis met peper en zout. Smelt boter in een antikleefpan en bak de kabeljauwfilets op zacht vuur ongeveer 2 minuten aan iedere kant.
  • Serveer met puree.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten