woensdag 24 maart 2010

Tagliatelle Maria

tagliatelle maria(voor 2 personen)
  • 175gr tagliatelle
  • 100gr gemalen parmezaan
  • 100gr gekookte ham
  • 200gr kastanjechampignons (of andere paddenstoelen)
  • 1 blik gehakte tomaten
  • 1 dl room
  • peper, zout
  • boter
(werkwijze)
  • Bak de champignons 3 minuten in boter in de wok.
  • Voeg de in stukjes gesneden ham toe en laar nog 3 minuten verder bakken.
  • Voeg de gehakte tomaten toe, meng en laat 10 minuten sudderen op zacht vuur. Peper uitvoerig met peper uit de molen.
  • Giet de room bij de saus en laat nog een paar minuten verder pruttelen.
  • Kook de tagliatelle beetgaar, schep ze bij de saus en meng.
  • Verdeel over de borden en bestrooi met parmezaanse kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten