vrijdag 5 maart 2010

Wokschotel met groene curry en kokosmelk

wokschotel groen curry kokosmelkIn ingestuurd wokrecept van Shaar waarvoor dank ! Dat heeft gesmaakt !

(voor 2 personen)
  • 1 borstfilet van kip
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 500gr champignons
  • paprikakruiden
  • kippenkruiden
  • 1 blikje kokosmelk
  • groene currypasta (of rode indien je pikanter wenst)
(werkwijze)
  • Snijd de kipfilet in even grote blokjes en kruid met peper, zout en kippenkruiden.
  • Ontpit de paprika en snijd in blokjes.
  • Snijd de champignons in schijfjes.
  • Versnipper de ui.
  • Verhit olijfolie in de wok en bak de kippenblokjes mooi bruin op hoog vuur langs alle kanten. Daarna vuur minderen tot ze genoeg zijn. Haal ze uit de wok en houd warm.
  • Roerbak daarna de ui, paprika en champignons.
  • Doe de kip terug in de wok en voeg de kokosmelk toe en ongeveer een koffielepel groene curry. Laat opwarmen tot kookpunt.
  • Dien op met basmatirijst of in ons geval met noedels (1 minuutje erdoor wokken...).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten