maandag 8 maart 2010

Zalm in de oven

zalm in de oven(voor 2 personen)
  • 1 citroen
  • 1 tomaat
  • basilicum
  • 2 zalmmoten
  • peper en zout
  • olijfolie
(werkwijze)
  • Snijd de citroen in plakjes. Snijd de tomaat in plakjes. Hak het basilicum fijn.
  • Schik de zalm op 2 grote stukken aluminiumfolie en kruid met peper en zout.
  • Leg op elke zalm een paar schijfjes tomaat en een schijfje citroen.
  • Kruid met basilicum en besprenkel met olijfolie.
  • Sluit de pakketjes en doe ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
  • Wij hebben dit met frietjes gegeten. Lekker snel klaar dit receptje !

1 opmerking:

Anoniem zei

vandaag eens klaargemaakt.
met kroketjes en vis saus zonder kleurstof van knor,hierbij hebt ik verse tomaatenblojes bij gesneden en laten mee opwarmen.
dit was overheerlijk.

Een reactie posten