donderdag 15 april 2010

Garnalenpuree met gepocheerd ei

(voor 2 personen)
  • 4 aardappelen
  • boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 100gr gepalde garnalen
  • 2 eieren
  • currykruiden
  • geraspte parmezaanse kaas
(werkwijze)
  • Kook de aardappelen gaar en pureer met boter. Voeg een beetje olijfolie toe.
  • Meng de puree met de garnalen.
  • Pocheer de eieren.
  • Serveer de garnalenpuree met de eieren en bestrooi de puree met curry en parmezaanschilfers.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit is ook heerlijk als je je puree maakt met karnemelk i.p.v. gewone melk!
Persoonlijk zou ik de garnalen niet met de puree mengen... garnalen worden nogal taai door warmte. Maar toch blijft het een heerlijk gerechtje!
*Emily*

Tom zei

Je opmerking van die garnalen is zeker terecht. Dat van die karnemelk moet ik eens proberen !

Een reactie posten