skip to main |
skip to sidebar

(ingrediënten)
- aantal soorten gerookte vis: hoe meer hoe beter ! Combineer smaken !
gerookte zalm, heilbot, makreel, haring, sprot, forel, paling - 1 kropsla
- 1 tomaat
- 1 stronkje witloof
- gekookte fijne groene boontjes
- broodkorstjes
- tuinkruiden naar keuze: peterselie, bieslook, kervel, dille
- voor de vinaigrette:
- beetje mosterd
- 1 eetlepelwitte wijnazijn
- 3 eetlepels olijfolie
(werkwijze)
- Maak een gemengd slaatje met wat kropsla, een beetje tomaat, de in stukjes gesneden witloof en wat groene boontjes.
- Draai de groenten in de vinaigrette.
- Bak de korstjes brood in boter en strooi ze op de salade.
- De stukjes gerookte vis komen er bovenop.
- Werk af met fijngehakte tuinkruiden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten