zondag 4 april 2010

Zalmhapjes met komkommer

zalmhapjes met komkommer(voor ongeveer 20 stuks)
  • 1 komkommer
  • 2 koffielepels citroensap
  • 125g Hüttenkäse
  • 200gr gerookte zalm in reepjes
  • 20 tandenstokers
  • 2 eetlepels fijngesneden dille

(werkwijze)

  • Snijd de komkommer in de lengte in twee en haal de zaadlijsten met een lepel eruit.
  • Snijd de komkommer in hapklare stukjes van ongeveer 1,5 cm.
  • Besprenkel met citroensap.
  • Rol een reepje gerookte zalm rond een stukje komkommer.
  • Garneer met de Hüttenkäse over de zalmreepjes en zet vast met een tandenstoker.
  • Bestrooi met dille.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ewel??? Was er een feestje waarop wij niet uitgenodigd waren??? ;-)
Emily

Tom zei

Haha, dat zijn nog foto's van Jurres babyborrel 4 jaar geleden.

Een reactie posten